Frida pronssilla Lommelissa

2.11.2015


Flanders cupin toisena kisapäivänä paras Kirjulainen oli Frida Laxén, joka upealla taistelullaan saavutti pronssisen mitalin U15 sarjassa -44kg. Vili Vehmas oli vakuuttavalla työskentelyllä myös pronssiottelussa, mutta joutui tyytymään viidenteen sijaan. Myös Aino Asklöf ja Veeti Kanerva saivat tuiki tärkeää kansainvälistä kokemusta.

Frida Laxén pääsi poolistaan ulos kahdella voitolla ja yhdellä niukalla tappiolla. Jatko-otteluissa Frida hävisi ekan ottelunsa yukolla lopulta sarjan voittaneelle tytölle. Hiuksia nostattavassa trillereissä Ritu sitten voitti pronssiottelussa vastustajansa yukolla.

Vili Vehmas oli sarjan U15 -60kg alkupoolissaan musertava. Kolme ottelua, kolme ipponia ja aikaa näihin kolmeen otteluun tarvittiin yhteensä vain 24 sekuntia. Vili ei todellakaan kumarrellut kuvia ensimmäisissä ulkomaan kisoissaan. Ekan jatko-ottelunsa Vili häivisi, keräilyottelun voitti ja pronssiottelun viimein hävisi. Aivan huikea suoritus silti ensikertalaiselle!

Aino Asklöf ja Veeti Kanerva eivät päässeet alkupoolistaan ulos. Veeti sai hieman lohtua suoritettuaan kisojen jälkeen vihdoin ja viimein sinisen vyön.

Kaikkien matkalaisten matka jatkuu leirillä ja kotiin palataan taas keskiviikkona.