Seitsemän hengen rytmiryhmä junnu cupissa

17.11.2015
Sunnuntaina 15.11 kisattiin Helsingin Hakaniemessä junnu cup IV. Tällä kertaa paikalle oli junnuistamme päässeet Aarni ILMANEN, Viktor KONTULA, Axel KÖHLER, Jens LAITILA Emma LATVALA, Anna MAJURI ja Vesa VEHMAS. Menestystäkin tuli: mitaleja tuli kuusi, joista kaksi kulytaista. Seuratilastossa olimme yhdeksänsiä.

Emma teki vakuuttavaa jälkeä. Sekasarjassa neljä voittoa, joista kaksi ipponilla ja kaksi yukolla. Myös Viktor Kontula otti kultaa kahdella ipponilla. Lahjakkaat Emma ja Viktor alkavat olla valmiita tiukempiin haasteisiin.

Hopealle selvisivät Axel ja Jens. Axelilla ippon-voitto ja tiukin mahdollinen tappio: kultakin oli siis lähellä. Jens otti kaksi tiukkaa matsia, ja vaikka pisteitäkin tuli ei tällä kertaa kuitenkaan voittoa.

Pronssimitalin nappasivat Vesa ja Aarni. Vesa taitaa olla todellinen Vehmas, sillä hänkään ei viihtynyt yhdessäkään ottelussa yli 20 sekuntia. Tosin yhden kerran tuli tehtyä ukemia ja kaksi kertaa Vesa oli heittävänä osapuolena. Aarni otti kolme hyvää matsia ja ansaisti pronssimitalin.

Anna otti kaksi matsia voittaen yhden ja häviten yhden samoin lukemin 1-0. Koska alkupoolin matsit menivät ristiin, putosi Anna mitaleilta niukimmalla mahdollisella tavalla. Silti todella upeaa suoriutumista. Itse asiassa kaikki osallistujat ovat voittajia, sillä osallistumisen uskalluskynnyksen ylittäminen on tässä vaiheessa kaikkein tärkeintä!