Finnish Judo Open

19.11.2018

Tamperella oteltiin 3.11.2018 Finnish Judo Open, johon seurasta osallistui Frida Laxen ja Veeti Kanerva. Avaa linkki ja lue kisaajien kuulumiset.

Frida Laxenin mietteitä heti kilpailun jälkeen - "Ottelin kahdessa sarjassa U18 -63kg ja U21 -63kg. Cadeteissa etenin ranskalaisessa kaaviossa kolmella ottellulla sarjan voittajaksi. Junnuissa voitin kaksi ottelua ja hävisin yhden. Ottelut menivät kuitenkin ristiin ja voittaja ratkesi pisteillä. Niimpä kultaa  myös junnuista. Matsaus fiilis oli vähän hakusessa, mutta onnistumisiakin tuli ja voitin matsini ipponeilla."

Veeti Kanerva kiteytti omat ottelunsa seuraavalla tavalla - "Ekassa matsissa oltiin unessa ja siksi turpaan tulikin. Tokassa matsissa viron jätkää vastaan oli hyvää liikettä ja paljon yrityksiä ja siitä koituikin voitto. Vika matsi tuli tosi nopeasti perään ja olin aika puhki. Kaveri oli tietenkin taitava ja pisteli meikäläisen aika näppärällä tai-otoshilla. Kokonaisuudessa ihan jees fiilis jäi viimeisestä ja toisesta ottelusta." Veeti sijoittui viidenneksi omassa sarjassaan.