Junnujen peruskurssi

Junnujudo

Junnujudon tarkoituksena on kehittää yksilö-, pari- ja joukkuetekemistä. Liikunnallisena tavoitteena on kehittää liikunnan perustaitoja, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Judotaidoissa painopisteenä on ukemit eli turvallinen kaatuminen sekä judon perustekniikoiden opettelu.

Ryhmän tiedot

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat ke 24.8.2021 klo 1700 - 1830  keskustan väestönsuojassa.

Ryhmä on tarkoitettu 8-13 vuotiaille aloitteleville ja vähän harjoitelleille tytöille ja pojille. Kurssin vastuuohjaajana toimii Roger Ohert.

Harjoitukset järjestetään keskustan väestönsuojassa:

  • Keskiviikkoisin klo 1700 - 1830
  • Perjantaisin klo 1700 - 1830

Toukokuulle 2023 jatkuvan opetuksen hinta on 185 euroa (jäsenmaksu+judoliiton lisenssi). Maksuun sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Vyökoemaksu ei sisälly hintaan. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Muutamana ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja t -paita tms. Pari ensimmäistä kertaa voi kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että maksuun sisältyvä tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut kurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

Tervetuloa!

 

Päivitetty 25.5.2022