Junnujen peruskurssi

Junnujudo

Junnujudon tarkoituksena on kehittää yksilö-, pari- ja joukkuetekemistä. Liikunnallisena tavoitteena on kehittää liikunnan perustaitoja, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Judotaidoissa painopisteenä on ukemit eli turvallinen kaatuminen sekä judon perustekniikoiden opettelu.

Ryhmän tiedot

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat ma 16.8.2021 klo 1730 - 1845 Gesterby koulukeskuksen väestönsuojassa.

Ryhmä on tarkoitettu 8-13 vuotiaille aloitteleville ja vähän harjoitelleille tytöille ja pojille. Kurssin vastuuohjaajana toimii Roger Ohert.

Harjoitukset järjestetään Gesterby koulukeskuksen väestönsuojassa:

  • Maanantaisin klo 1730 - 1845
  • Torstaisin klo 1730 - 1845

Toukokuulle 2022 jatkuvan opetuksen hinta on 200 euroa. Maksuun sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Muutamana ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja t -paita tms. Pari ensimmäistä kertaa voi kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että maksuun sisältyvä tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut kurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

Tervetuloa!

 

Päivitetty 4.7.2021