Junnujen peruskurssi

Junnujudo

Kirkkonummen Judoseuran junnukurssien ohjaajat ovat pätevöityneet Suomen Judoliiton ohjaajakursseilla. Junnuikäisten harjoituksissa liikuntaleikeistä siirrytään pikku hiljaa kohti "oikeampaa judoa" - hauskanpitoa leikkeineen tai leikinomaisine harjoituksineen toki unohtamatta.

Junnujudon peruskurssi

Syksyllä 2019 alkaa uusi junnujudon peruskurssi 7 - 14 vuotiaille tytöille ja pojille. Kurssille otetaan mukaan noin 20 junnua. Kurssin tavoitteena on keltasen vyön suorittaminen noin vuoden mittaisella kurssilla. Toukokuulle 2020 jatkuvan kurssin hinta on 270 euroa, joka sisältää opetuksen lisäksi, seuran jäsenyyden, keltaisen vyön, judopassin, graduointimaksun ja tapaturmavakuutuksen.

Muutamana ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja t -paita tms. Pari ensimmäistä kertaa voi myös kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että Judoliiton vakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut peruskurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Harjoitukset järjestetään Gesterbyn koulun väestönsuojan harjoittelusalilla:

  • Maanantaisin klo 1730 - 1900
  • Torstaisin klo 1730 - 1900

Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat 2.9.2019 klo 1730 - 1830 väestönsuojan harjoittelusalissa ja tästä alkaen joka maanantai ja torstai edellä mainitussa paikassa ja -aikaan. Kurssin vastuuohjaajana toimii Roger Ohert.

Kurssin jälkeen harjoittelu onnistuu jäsenmaksua vastaan Junnujudo 1 tai 2 ryhmän harjoituksissa.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com.

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Päivitetty 30.5.2019